dok dang doh aku nok update blog ni..rase rindu plok nok update... tp memandangkan sekarang ni dah mase kecemasan untuk aku... aku mengambil keputusan untuk tidak meng 'update' kan blog ni... walaupun agak payah untuk aku terima hakikat ini.. tapi aku tetap pasrah... exam menentukan segalanya.. yang pastinya aku xkan update blog aku sepanjang fatrah exam ni...


dah dua paper aku lepasi.. nahu n sorf.. berbaki lagi 7 paper... Alhamdulillah aku berjaya melepasinya dengan baik... segala puji bagi Allah... dan bermakna lagi 7 hari aku akan membaca buku exam.. dan x lame lepas tu insya Allah aku akan balik ke negara ku amat aku cintai... 1 MALAYSIA, RAKYAT DIDAHULUKAN, MATLAMAT DIUTAMAKAN ... marilah sama-sama kita sebagai rakyat Malaysia menyokong cadangan Perdana Menteri kita ini... hehe... walaupun sebelum ni ade desas-desus yang tersebar yang tiket kami belum dibeli lagi oleh jamiah... tapi kami tetap cekalkan hati supaya kami dapat menumpukan sepenuh perhatian kepada buku dan ternyata memang sa'id (pegawai HEP) dah beli tiket dan aku berjaya untuk tidak meng 'update' blog...

27 jun 2009... tarikh keramat... tarikh yang akan menunjukkan bahawa detik-detik aku di saudi akan semakin pendek... masa amat pantas berlalu... 27 jun semakin dekat... exam semakin menemui perhentiannya... dan aku kini hampir berjaya untuk tidak meng 'update' blog aku...

eh...aku dah sudah update rupanya.... hahaha....

wassalam...

2 comments:

Mohd Solahuddin said...

1 MALAYSIA, RAKYAT DIDAHULUKAN, KEMAJUAN DIUTAMAKAN

Post a Comment