luahan hati

by ibnu yusof


Luahan hati seorang Adik

Nama saya Nurul Aniyah binti Mohd Yusof. saya tinggal dikampung losong haji mat shafie. saya ada seorang abang yang belajar di Makkah. saya sangat sayangkan abang saya. abang saya jugak sangat sayangkan saya. abang saya hensem... tapi abang saya terlupa yang semalam adalah hari jadi saya yang ke 18. dan die tak ucapkan pon hepi besdey kat saya. sebab tu abang saya tulis post ni sebagai tanda mintak maaf dan rasa bersalah yang amat sangat sebab terlupa tarikh besdey adik sendiri. tapi abang saya cakap yang die dah anto mesej kat henset saya. tapi die tak tahu mesej tu sampai ke tidak. kalau sampai maknanya die dah wishlah kat saya. Takpelah nanti die balik saya akan mintak hadiah besdey yang mahal-mahal kat abang saya. sebab saya tahu yang abang saya banyak duit dan takkan tolak permintaan saya...hehehe...

Luahan hati seorang abang...

25/1/10- eh!!! semalam bukan ke besdey adik aku Aniyah?...camne buleh tak ingat ni? Anto mesej dohlaa... Eh ade 2 nombor? hok mane se nombor ani ning? takpe lah... hantar je mane- mana satu...kalau sampai kire sampailah...kalau dok sampai nasiblah... nak buat camne... tu lah bizi sangat stadi sampai tak ingat besdey adik sendiri. lain kali stadi awal-awal...takdelah nak lupe semua benda. abeslah aku nanti dia mintak hadiah mahal-mahal... mane aku nak cekau duit? adik aku ungat aku ni banyak duit sangat ke?... ish payah jugak tu...takpelah yang penting aku habiskan dulu paper exam... lepas tu baru fikir nak beli hadiah nape kat ani. Tu pon kalau ade duit lagi lah... tapi buat sementara ni tulis dululah dalam blog ni...

Selamat hari ulang tahun yang ke 18 Ani... abang doakan semoga ani sentiasa didalam rahmat Allah taala dan berjaya didunia dan akhirat... Amiinn

3 comments:

RZA said...

Happy Birthday untuk adik Ani
semoga Allah memberkati kalian, Insyaallah :)

Are'Ja_(",) said...

Insyaallah, semoga Allah memberkati Adik ANi :)

Post a Comment